Sonoterápiás kezelés

Újpesti Terápia és Életmód Centrum

Miért különleges a Sonoterápia?

A Sonoterápia hatásai a kutatások és tanulmányok alapján

Sonoterápia az érszűkület ellen

Sonoterápia egy klinikailag igazolt bizonyítottan fájdalommentes kezelés. A terápia lényege, hogy az artériákban kialakult szűkületet, vagy elzáródást a szív-kontrakcióval szinkront adagolt alacsony frekvenciájú és energiájú hanghullámokkal kezeli.

Tudni valók a Sonoterápiáról

1991 – óta betegek ezrei élvezik jobb élet kilátásaikat, fájdalommentes életminőségüket, illetve sok esetben köszönik megmaradt végtagjaikat a Sonoterápiának. Mindazok, akik az érbetegség valamilyen formájától szenvednek, szívkoszorú ér, vagy végtagi érről legyen szó, javulást találhatnak a pulzáló hangterápia segítségével.

A Sonoterápia szabadalmi jogot élvez, és orvosi műszerként CE engedéllyel rendelkezik.

Sonoterápia kezelésről (egy teljes kúra)

Egy teljes kúra 60 kezelésből áll, 30 kezelés után 4 hétre megszakítva, majd újból 30 kezelés szükséges. Megelőzésként, vagy a korábbi kúra után a szervezet karbantartására a későbbiekben már 30 kezelés is elegendő. A kezelési idő 20 perc, melyet minden héten hétfőtől péntekig naponta ismételünk 6 héten keresztül.

Ezután vizsgálat következik, majd javulás esetén újabb 6 héten keresztül a kúra folytatódik.

30

kezelés

20

perc kezelési idő

6

héten keresztül

4

hét megszakítási idő

Hogyan néz ki egy Sonoterápia kezelés?

Sonoterápia jellemzése:

Pulzáló alacsony frekvenciájú és energiájú hanghullámokkal kezel. Az infra és a hallható hanghullámok tartományát használja, amely egészen speciális rezgésekből áll.

A Sonoterápia EKG mérő jelek alapján a számítógép által vezérelt speciális frekvenciájú. Azaz a szívműködés bizonyos fázisában ható, és azzal szinkronműködő hanghullám, amely az érszűkület kialakulásával ellentétes hatású, és minden személyre egyénileg hat.

A számítógép minden egyes személy adatait ellenőrzi, kezelésének paramétereit tárolja, és naponta összehasonlítja az előző kezelések adataival. A kezelés teljesen automatikusan történik a számítógép irányításával.

Ezek a speciális rezgések molekuláris és biokémiai katalizátorként sejt szinten hatnak a szervezetre, és működésbe hozzák annak öngyógyító folyamatait.

A Sonoterápiának nincs semmiféle mellékhatása.

Mi tudunk segíteni panaszain!

Egyeztesen időpontot és jöjjön el hozzánk!

Sonoterápiás számítógép működése

A kezelőgépet egy számítógép programja irányítja egyénre szabva alakítja ki mindenkori kezelő hullámokat, és ellenőrzi minden egyes beteg adatait. Kezelésének paramétereit tárolja, és naponta összehasonlítja az előző kezelések adataival. Ennek analizálása után, valamint az EKG mérései alapján választja ki a mindenkori megfelelő hanghullámot, minden személyre egyénileg alakítva. A kezelés teljesen automatikusan történik számítógép irányításával.

A hanghullámok a páciens talpán át lépnek be a szervezetébe, kifejtve jótékony hatásukat az egész érhálózatra. Ez fájdalmat, vagy kellemetlenséget nem okoz.

Sonoterápia kezelés

Összegezzük, a Sonoterápiát

A Sonoterápiás kezelés semmiféle kockázattal nem jár, mellékhatása nincs, és az egész szervezetre fejti ki jótékony hatását.

Előzetes jelentkezés alkalmával kérjük, telefonon egyeztessen időpontot, hogy fogadni tudjuk Önt.